fbpx

Vi söker en webbdesigner

Karriär, 15 december 2017,

Vi söker en webbdesigner med stor passion för webb och kommunikation. Är du driven, initiativtagande och har en positiv problemlösande attityd? Hos Interactive Solutions kommer du jobba med hela kedjan från koncept och lansering.

Arbetsbeskrivning

I rollen som webbdesigner kommer du visualisera och beskriva lösningar, producera mockuper och prototyper som leder till en färdig grafisk produkt för webb och mobil. Du brinner för kommunikation, har koll på de senaste trenderna och skapar användarvänliga lösningar som leder till affärsnytta för kund.

Du kommer vara ansvarig för att ta fram bl.a:

 • Wireframes
 • Konceptdesign och prototyper
 • Funktionell och genomtänkt design för webb och mobil
 • Skapa och utveckla nya kunders visuella identitet/grafiska profil

Kvalifikationer:

 • Du är en säker designer med fantastisk känsla för färg och form
 • Du vet hur bra design ser ut och fungerar för webb och mobil
 • Du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift och kan förklara dina idéer och lösningar på ett övertygande sätt
 • Du har god förståelse av UX-arbetets alla delar, från research och idé till koncept- och prototyputveckling
 • Du trendspanar och har koll på vad som inne och på gång
 • Verktyg. Du har gedigen kunskap inom t ex Photoshop, Illustrator eller Sketch samt är en fena på att ta fram interaktiva prototyper i verktyg som Invision eller liknande.
 • Portfolio på tidigare utförda arbeten

Din profil

Vi söker dig som älskar att ta fram snygg, fungerande och funktionell grafik. Högskoleutbildning eller relevant utbildning är meriterande men inget krav. Som person är du social, engagerad och brinner för att ständigt utvecklas inom ditt område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

På Interactive Solutions tror vi på att stötta våra medarbetare och ser gärna att du brinner för att lära dig mer. Det är högt i tak, och du får chansen att ta ansvar för ditt eget område och utvecklas tillsammans med andra programmerare och designers. Varje medarbetare har en egen pott pengar som personen kan använda för vidareutbildning i form av exempelvis böcker, onlineutbildningar, seminarier eller externa kurser.

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med roliga och stimulerande uppdrag tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor som brinner för att göra skillnad i människors vardag. Tjänsten är en fast tillsvidareanställning.

Du gör din ansökan här eller skicka din ansökan till: jobb [@] interactivesolutions.se

interactivelogoStart: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala

Bli en av oss

Din framtida arbetsplats?

Spontanansök

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala