fbpx

Mer affärer för Frilans Finans med nytt UX/UI

Projekt, 12 augusti 2016,

Idag kan vi stolt presentera ny mobilanpassad webbsida till Frilans Finans. Nytt UX/UI skall ge mer affärer.

Sedan årsskiftet har vi haft ett tight samarbete med Frilans Finans och hjälpt dem att förbättra deras webbaserade ekonomitjänst för personer som vill fakturera utan bolag, eller som vissa kallar det: hyra sin arbetsgivare.

Två projekt för förbättrad UX/UI

I det ena projektet som vi är klara med, har vi jobbat med att hjälpa Frilans Finans att implementera all GUI och få en ny modern, responsiv och användarvänlig webbplats för både besökare såväl som webbplatsens system för administratörer.

Det andra projektet har vi sedan ett par månader tillbaka drivit och tillhandahållit en större helhet av projektet där kunden hade idéer och beskrivningar men utan wireframes och grafik.
Där har vi arbetat med att ta fram skisser för gränssnitt för att sedan utveckla ny funktionalitet med ett lättanvänt webbgränssnitt och nya funktioner som kommer att användas i kommande version av kundens system. Båda projekten utvecklas i React JS och vissa delar i WordPress.

Bonny Trolle, affärsutvecklare på Interactive Solutions, ställde några frågor till Alexander Gertz, produktägare och ansvarig för utvecklingsprojekten på Frilans Finans.
alexandergertz

Vilken roll har du Alexander?

”- Min roll i arbetet är att agera som beställare och som ansvarig för utvecklingsprojekten. Jag arbetar nära Frilans Finans verksamhet och jobbar då mellan verksamheten samt utvecklare och projektledare hos Interactive Solutions. Rollen gör att jag kommer i kontakt med många olika personer hos Interactive Solutions.”frilansstart

Varför valde ni Interactive Solutions?

”- Vi valde Interactive Solutions för att vi tidigare fått hjälp med app- och webbutveckling där vi för ett par år sedan tog fram en iPhone-applikation och var nöjda med resultatet. Vi uppskattar möjligheterna att kunna få erfarenhet och kunnande kring grafikarbete, frontend- och backendutveckling av ett och samma bolag och med fysisk placering bara en kort promenad från vårt kontor i Uppsala.”

Besök nya www.frilansfinans.se

frilansfinansnews

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala