fbpx

Lansering av appen Infoping

Projekt, 12 juli 2016,

Under sommaren har vi på Interactive Solutions jobbat med appen Infoping för både Android och iPhone till bolaget ett.se. Appen som nu lanseras hjälper företag och grupper med kommunikation och spridning av viktig information.

Utvecklingen av kommunikationsappen Infoping

Uppsala företaget Ett.se kontaktade oss innan sommaren för att det behövde hjälp med att lansera och förbättra kvalitén i apparna till sin kommunikationslösning Infoping. Applikationen hade utvecklats i nära tre år och en stor del av arbetet hade kretsat kring att lära känna behovet hos användarna. Under åren har flera olika versioner testats och olika funktioner tillkommit respektive skalats bort. När beslut kring den slutliga produkten tagits så ville man att apparna skulle bli snabbare, bättre och få den rätta känslan.

Efter genomförd workshop med kunden valde vi att bygga två helt nya applikationer eftersom vi bedömde att det var det bästa sättet för att säkerställa kundens önskemål om snabbhet och den rätta känslan. Vi fick en månad på oss. Månaden gick och vi levererade två helt nya appar som lades upp på Google Play och App Store. Vi har därmed fått en ytterligare mycket nöjd kund.

Vad är Infoping?

Infoping är en app som förenklar arbetet med att skicka och ta emot information för alla parter. Eftersom systemet kan integreras med andra verksamhetssystem kan utskicken snabbt skräddarsys och meddelanden kan skickas som push-notiser eller sms enbart till en viss grupp inom organisationen. Varje aktiverad app knyts till enhetens mobilnummer.
img_0816_johan_1
”– Till skillnad från exempelvis vanliga mail så är meddelanden via Infoping betydligt enklare att hantera. Systemet går att skala upp och passar såväl stora som små företag. Eftersom avsändaren får tydlig feedback på att meddelandet har nått fram skapas en ökad tydlighet genom hela organisationen”
säger Johan Sundström VD på ett.se.

Mottagaren behöver bara klicka på en knapp för att svara på ett meddelande vilket gör det enkelt att ge snabb återkoppling till avsändaren.infopingstart
Ett exempel på meddelande kan vara att mejlservern är nere, och löpande information skickas då via Infoping istället, där avsändaren ser vilka som läsbekräftat informationen.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala