fbpx

Våra tjänster

Webbutveckling

Begär offert

Från enkla webbplatser till komplexa system

Vi utvecklar allt från enklare, informativa webbplatser i Wordpress till tyngre tjänster och plattformar i PHP, GoLang, Node, m.fl. Vår erfarenhet av integrationer mot externa tjänster och API:er gör att vi hanterar hela den tekniska kedjan från start till mål.

En genomtänkt design som ger resultat

Allt vi gör i våra produkter handlar om design. Inte bara något som är snyggt för ögat (UI - User Interface), utan något som också har väl genomtänkta användarflöden (UX - User Experience) och tekniska flödesscheman (Flowcharts). En väl genomtänkt produkt ger ett bättre intryck och konverterar bättre om den fungerar som användaren förväntar sig.

Utveckling med React

När vi utvecklar har vi en speciell favorit i vår verktygslåda, nämligen React - ett JavaScript-ramverk skapat av Facebook som används av bl.a. Airbnb, Dropbox och Klarna. Den största fördelen med React är kodbasen som kan återanvändas. Det innebär kort och gott att man inte behöver utveckla produkten på nytt för flera typer av plattformar, vilket i slutändan gör att du som kund sparar pengar. Våra React-utvecklare utvecklar inte bara webbtjänster, utan kan på ett effektivt sätt återanvända vissa delar av din kod till din mobilapp vilket är kostnadseffektivt och gör att du snabbare kan lansera din tjänst på mobila plattformar.

Kundcase

Widerlöv & Co

Vi redesignade Widerlöv & Co:s digitala närvaro och utvecklade tillsammans fram en responsiv bostadssajt för köpare och säljare av bostäder. Utöver detta utvecklade vi även en administrationsplattform som underlättar och effektiviserar mäklares och mäklarassistenters dagliga arbete.

Se case

Hör av dig

Förverkliga ditt webb-projekt med oss

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala