fbpx

Våra tjänster

Spelutveckling

Begär offert

Utveckling & spellicenser

Vi som jobbar på Interactive Solutions har alla ett stort intresse för spel och spelutveckling. Redan första månaden när bolaget grundades fick vi in vårt första spelbolag som kund, och har sedan dess jobbar med flertalet små och stora spel-, gambling- och bettingbolag som exempelvis EA, Dice, Betsson, Unibet, NetEnt, Seterra, Yggdrasil, Videoslots.com, Tain, Kambi, GoldBet, m.fl. Utöver vårt egna team, har vi ett brett nätverk av svenska och utländska resurser som kan stärka upp teamet när det gäller grafik, utveckling eller hjälp inom juridik och spellicenser.

Låt oss utveckla ditt spel eller hyr spelutvecklare och speldesigners

Har du en idé kring ett appspel för iOS eller Android, ett webbläsarspel, ett system för lotteri, betting eller kasino, eller kanske en plattform för e-sport - tveka då inte att kontakta oss. Vårt starka team av spelutvecklare kan hjälpa dig från skiss till färdig produkt. Vi tar på oss allt ifrån mindre spelprojekt till större produktioner, både webbaserade spel och spel för mobiler. Vi kan även erbjuda uthyrning av spelutvecklare på plats hos ditt eget team.

Kundcase

Make it Equal

Kan man göra matematik enkelt, roligt och lätt att lära sig? Tillsammans med Roger Lasu har vi utvecklat Make it Equal, en blandning av matte och Alfapet. Resultatet blev ett webb-baserat lärospel du kan spela i datasalen eller på din iPad i bilen. Perfekt för elever och barn i alla åldrar.

Se case

Hör av dig

Förverkliga ditt spel-projekt med oss

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala