fbpx

Våra tjänster

Hosting

Begär offert

Managed hosting

Har du utvecklat en applikation och vill lägga ut driften på någon annan eller behöver du lite hjälp på vägen? Vi kan hjälpa dig med allt från planering till lansering av din utvecklingsmiljö, Q&A och produktionsmiljö. Alla våra miljöer sätts upp med hjälp av CI (Continuous integration) & CD (Continuous deployment) samt automatiserad drift & backup.

Funderar du på om du ska välja ett webbhotell eller en egen server? Vi driftar allt från mindre projekt och lokala företag, till internationella system som får de flesta att tappa hakan. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med drift och underhåll, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Wordpress

Har du en ny hemsida byggd i Wordpress som behöver en stabil leverantör som kan ge er säker och snabb hosting? Vi har en lång erfarenhet av Wordpress-hosting och att hålla våra kunders plattformar online. Utöver hosting kan vi även erbjuda ett säkerhetspaket där vi hjälper till att hålla ert Wordpress-projekt uppdaterat så att ni slipper intrång.

Webbhotell

Vad tycker du är viktigast när du väljer webbhotell? Vi vet vad iallafall vad vi tycker är viktigt för våra kunder - en snabb & säker hosting med trevlig och kunnig personal.

När vi pratar om säkerheten - alla våra paket har exakt samma säkerhetsåtgärder för vi tycker inte det ska kosta mer att känna sig säker. Det enda som skiljer sig åt mellan våra olika paket är hur mycket kapacitet ni behöver.

Samma sak gäller när vi pratar snabbhet - vi kommer alltid prioritera kvalitet före kvantitet när vi sätter upp eran hosting. Visste du att en rapport från Google visar att när deras hemsida var 0.5 sekunder långsammare tappade de 20% av sin trafik? Det finns även en liknande rapport från Amazon som visar att för varje 0.1 sekund extra laddningstid tappar de 1% försäljning.

Hör av dig

Förverkliga ditt webb-projekt med oss

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala