fbpx

Våra tjänster

Appar

Vi hjälper dig utveckla din app från idé till färdig produkt.

Begär offert

Apputveckling med React Native

Vi utvecklar mobila appar till både iOS- (iPhone/iPad) och Android-telefoner. Detta gör vi genom JavaScript-ramverket React Native som gör det möjligt att använda samma kodbas över flera typer av plattformar. För dig som kund innebär det inte bara att projektet får kortare utvecklingstid, utan även att det blir betydligt billigare.

Koncept, UX, design & prototyping

Hur kommer din app upplevas när den når sin faktiska publik? Vilka detaljer kan man slipa på innan man faktiskt påbörjar utveckling av den riktiga appen? Vi hjälper dig att förfina ditt koncept, utveckla en funktionell och konverterande upplevelse för dina användare och att arbeta fram en stark grafisk design. Vi jobbar med olika typer av prototyper för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt innan utveckling.

Underhåll av appar

Förutom utveckling hjälper vi till med drift och underhåll av appar. Google och Apple släpper löpande nya uppdateringar av sina operativsystem som kan påverka appens funktionalitet. Det är därför bra att ha en långsiktig partner för underhåll och vidareutveckling av sin app.

Kundcase

Seterra

Det ska vara kul att lära sig geografi. Seterra är ett utmanande geografispel med mer än 100 olika övningar. Användaren får testa sina kunskaper i allt ifrån länder, huvudstäder, hav och flaggor till städer i Afrika, Europa, Sydamerika, Nordamerika, Asien och Australien.

Se case

Hör av dig

Förverkliga ditt app-projekt med oss

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala