fbpx

Ikväll ses vi på startup-eventet Uppstart

Nyheter, 1 oktober 2015,

Uppstart är inte bara Uppsalas utan även ett av Sveriges största event för startup-bolag. Vi på Interactive Solutions har sedan starten sponsrat eventet och även denna gång så sponsrar vi eventet och är själva på plats för att träffa kunder, partners, entreprenörer och självklart vassa utvecklare att anställa.

emil3dUppsalas största startup-event

Bakom Uppstart står entreprenören Jason Dainter, och började som ett litet mingel på puben Katalin i Uppsala till att nu vara ett av Sveriges största startup-event, med över 600 deltagande på Uppsala Slott.

Vi på Interactive Solutions gick in som sponsor för eventet då vi tror att Uppsala behöver denna typ av event för att öka kännedomen om Uppsalas startup-bolag, men även för nätverkande mellan startups-entreprenörer, affärsänglar och riskkapitalbolag, så därför bjuder vi alla gäster på öl.

”- Uppsala en studentstad där det kläcks massor vassa idéer, och för oss är det viktigt att stödja event som Uppstart. Att mötas över en öl eller en kaffe är något som kännetecknar startup-kulturen, så att bjuda deltagarna på en öl och prata tech var ett enkelt val”, säger Emil Paulsson, VD på Interactive Solutions.

Uppstart kommer att hållas den 15 okt 2015, på Uppsala slott.
Evenemanget är öppet för alla som är intresserade av nystartade teknikföretag.

Under kvällen kommer det att finnas en investerarpanel på scenen, och tre lyckliga nya teknikföretag kommer att försöka få deras uppmärksamhet. Spännande tillkännagivanden om vem som ska sitta i panelen meddelas inom kort.

Det blir avslappnat mingel vid baren hela kvällen, så att du kan träffa och hälsa på teknikföretagare, nystartade företag, och investerare.

Se till att få en kostnadsfri biljett till Uppsart
Vill du veta mer, besök Uppstart webbplats

startuppstart

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala