fbpx
Vi söker IT-säljare

Säljare med passion för webb

Karriär, 15 oktober 2018,

Är du en säljare med driv? Har du samtidig en passion för webb, app samt IT, och är redo att ta dig an en roll där du kan växa med ansvar? Då ska du inte missa möjligheten att jobba med oss.

Vi ser gärna att du jobbat med försäljning tidigare och vill ta steget mot en relationsskapande roll där du både arbetar med inkommande förfrågningar, men även nykundsbearbetning.

Interactive Solutionen är ett entreprenörsdrivet utvecklingsbolag, med idag 15 anställda. Vi har en tydlig tillväxtplan och behöver därför stärka upp vårt sälj. Du kommer erhålla intern utbildning av företagets produkter och tjänster. Vår kundstock består av alltifrån mindre lokala företag till större starka internationella varumärken såsom LeoVegas, Skistar, med flera.

Du kommer få stora möjligheter att bidra med egna idéer och det är viktigt att du vill vara med och påverka och förstå slutanvändaren av produkterna för att på så sätt kunna skapa lösningar med hög användbarhet och god tillgänglighet.

Vi tror att du idag har:

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Har tidigare erfarenhet av CRM-system

Som person tror vi du är du är social, engagerad och brinner för att utvecklas inom ditt område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala

Skicka din ansökan till:
jobb [@] interactivesolutions.se

Bli en av oss

Din framtida arbetsplats?

Spontanansök

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala