fbpx

Onlinebutik för däck och fälgar lanserad åt Bildemo

Projekt, 12 januari 2015,

Vi har utvecklat en helt ny webbstrategi för Bildemo. En nyutvecklad onlinebutik för däck och fälgar skall öka försäljningen.

bonnyis

Nästa generations onlinebutik

Tillsammans med kunden har vi tagit fram ny webbstrategi för nästa generations onlinebutik.

Vi har helt tänkt om angående Bildemos webbplats. Det var sex år sedan vi tog fram den och det märks på det mesta. Saker och ting blir väldigt fort omoderna på internet, säger Bonny Trolle och ler. Han är affärsutvecklare och grundare av Interactive Solutions.

– Vi har jobbat med Bildemo sedan vi byggde deras första webbsida. Det är både inspirerande och väldigt roligt att jobba tillsammans med ägarna som ställer höga krav, vilket är helt rätt.

Webbstrukturen som vi arbetat fram är helt ny och kommer att innebära flera delar på webbplatsen. Enkelt kan vi beskriva att webbstrukturen består av begagnade bildelar och en del som består av däck & fälgar samt en del som hanterar Bildemo som företag.

Tillsammans med webbyrån Oddville har vi utvecklat en onlinebutik för försäljning av bl a däck och fälgar, som är kopplad till Bildemos administrationsverktyg Compilator. Kunden kan också söka på sitt eller andras registreringsnummer, för att snabbt hitta de däck och fälgar som passar till bilen. Användaren kan också boka däckskifte online direkt på sajten.

Vilka är Bildemo?

Upplands Bildemontering AB (Bildemo) är ett expansivt bilåtervinningsföretag som i samarbete med bilproducenter, svenska och utländska skall nå uppställda mål för återvinning av personbilar.
Det har de senaste åren inneburit stora satsningar i lokaler och personal samt utbildning i miljö och kvalitetsledningssystem och branschanknuten utbildning i bilproducenternas regi.
bildemo_news_thumbVi hanterar ca 2 000 bilar per år och ser en fortsatt ökning i framtiden. Vår däckverksamhet är i ständig ökning och säljer ca 40 000 personbilsdäck årligen.
Vårt arbetsteam består för närvarande av ca 50 personer.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala