fbpx
Mäklarfirman Widerlöv&Cos lanserar ny plattform för bostäder,

Mäklarsystem åt Widerlöv & Co

Projekt, 12 oktober 2016,

Idag lanserar vi mäklarbyråns Widerlövs nya mäklarsida, integrerad med Vitecs nya mäklarsystem Vitec Express.

Widerlövs & Co integreras med nya Vitec Express

Under slutet av våren och sommaren har vi jobbat med utvecklingen av mäklarbyråns Widerlövs & Co nya webbplats med integrering av det nya mäklarsystemet Vitec Express. Vitec erbjuder ett komplett affärssystem för fastighetsmäklare, som ska förenkla fastighetsmäklarens vardag. Det finns stöd för alla enheter som exempelvis läsplattor, mobiltelefoner och datorer vilket gör att mäklaren kan arbeta effektivare och helt mobilt.

Vi ställde några snabba frågor till Robert Holtz som varit ansvarig för IT-projektet på Widerlöv & Co.

Varför ville ni bygga om er webblösning?

– Som en del Widerlöv & Co’s kontinuerliga utveckling så valde vi att återigen uppdatera vår hemsida då den nuvarande hemsidan har varit bra men som dock blivit utdaterad i och med den snabba förändringen av ny teknik genom åren. Detta gav oss även tillfället att förnya det mäklarsystem som till en viss del driver vår hemsida. Vitec är en viktig del av vår vardag och i och med bytet av hemsida så var det självklart att satsa på framtidens mäklarsystem Vitec Express.

Varför valde ni Interactive som IT-leverantör?

– Vi sökte något mer än bara en webbyrå, målet var att hitta en systemleverantör som tillsammans med oss ville vara med och utveckla Widerlöv & Co. Efter att träffat flertalet andra webbyråer kändes Interactive Solutions rätt för oss, med sitt ”tänka-utanför-boxen”-synsätt tillsammans med den höga kompetens som deras webbdesigners och programmerare besitter. Precis det vi letade efter hos en IT-partner! Vårt arbete med Vitec kräver en hög kompetens från de utvecklare som skall bygga en hemsidan mot systemet, och det vet vi nu att Interactive Solutions verkligen har.

tomaswiderlov
”- Äntligen har vår efterlängtade hemsida lanserats och jag vill rikta ett stort tack till var och en av er och till er alla gemensamt för ett fantastiskt jobb. Nu är vi tillbaka där vi ska vara! Med det fräschaste och bästa hemsidan i branschen.”
Tomas Widerlöv Grundare & VD för Widerlöv & Co
Besök gärna Widerlöv & Co’s nya mäklarsida: www.widerlov.sewiderlovstart

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala