fbpx
Ekeby Bruk Bad & Kök - Ny webbplats

Ny webbplats för Ekeby Bruk Bad & Kök

Projekt, 13 december 2015,

Idag lanserar vi en ny webbplats för Uppsala företaget Ekeby Bruk Bad & Kök. Målsättning är att öka närvaro på nätet och därmed öka både varumärkeskännedomen och försäljningen.

cristoferNy webbplats ska ge fler affärer

Webbsidan bygger på WordPress, ett innehållshanteringssystem (CMS -Content Management System) som gör det enklare för kunden att administrera sidans olika delar på egen hand.

Mycket fokus på SEO anpassning och självklart kommer den nya websidan anpassa sig automatiskt till alla skärmstorlekar som t ex laptops, surfplattor och mobiler.

”- Det är roligt att få Ekeby Bruk som kund. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete för att kontinuerligt kunna hjälpa vår nya kund,” säger Interactive-Cristofer, produktionschef på Interactive Solutions.

”- Tack Interactive Solution! Vi blev otroligt nöjda med ert arbete, nu har vi en plattform som vi på Ekebybruk kan utveckla, både visuellt och medialt.”
säger Joseph Lahyani, Marknadsansvarig på EkebyBruk

Vilka är Ekeby Bruk Bad & Kök?

Ekeby Bruk Bad & Kök hjälper sina kunder att utforma kök och badrum på ett professionellt sätt, eftersom de har kontakt med de ledande leverantörerna i branschen.
Besök www.ekebybruk.se

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala