fbpx
LeoVegas

Sportsbook till LeoVegas

Projekt, 23 maj 2018,

Vi jobbar med LeoVegas för att förbättra deras Sportsbook.

InteractiveMalinVi fick äran att börja med projektet på LeoVegas sedan slutet på oktober. Projektet hade då redan varit igång några månader.

LeoVegas vill förbättra sin Sportsbook, sidan där kunder kan göra sports-betting, målet är att utveckla nya och användbara koncept på ett agilt sätt. LeoVegas satsar verkligen inför fotboll VM 2018, som börjar den 14e juni då det är en viktig tid för sports-betting.

Om Projektet

Interactive-Malin jobbar som frontendutvecklare, men eftersom de jobbar agilt så får alla i gruppen en chans att ge förslag om design, user experience, osv.
I projektet så används ReactJS. Vi använder också GraphQL, Relay, och Couchbase för att samla in data från våra microservice.

Malin säger: ”-Det är roligt att jobba på LeoVegas, det är kul att få jobba i en stor grupp där alla kan bidra på olika sätt. Eftersom det finns många utvecklare på kontoret så lär man sig om många olika verktyg som man kan få användning av i framtiden. I Sportsbook gruppen så har vi ett JavaScript möte varje vecka där vi pratar om olika ramverk som vi skulle kunna använda, om problem som kan ha uppstått under veckan och en chans att föreslå förbättringar på sidan.”

Malin avslutar: ”- Jag har haft möjligheten att vidareutveckla mina färdigheter inom Javascript, men också hjälpt andra när det gäller t.ex. REST arkitektur, då jag har jobbat med det tidigare. Processen har som sagt varit agil (vilket är perfekt när man jobbar som problemlösare, haha) så det är skönt att kunna jobba med olika verktyg så som GraphQL och Kanban..”

Projektet beräknas vara klart i juni.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala