fbpx

Kampanjsida för sångtävlingen Julkörskampen

Projekt, 3 december 2010,

Gränby Centrums lanserar sångtävlingen "Julkörskampen", och vi på Interactive solution fick uppdraget att ta fram en kampanjsida för tävlingen.

Gränby Centrum lanserar Julkörskampen

Som ett led i denna tävling lanserar idag Interactive Solutions en särskild kampanjsida på www.granbycentrum.se/julkorskampen

Alla körerna som sjunger i föreställningar kommer att filmas och publiceras på webbplatsen för att folk ska kunna rösta på dem.

Kalle Lindgren säger

kallelGränby Centrum har sångtävlingen, ” julkörskampen ”, för andra året i rad. Förra året tävlade 15 körer, eventet sågs av 22 000 personer på tävlingens webbplats, och vi fick in 10 000 röster. Uppsala har flest körer i landet och folk gillar att sjunga och lyssna på dem. De tävlande körerna kommer att uppföra sex låtar och deras bästa uppträdande kommer att tas ut och representera dem i tävlingen. Föreställningarna kommer att filmas och filmen läggs sedan ut på hemsidan för att folk ska kunna titta på den och rösta på den. Kören med flest röster vid midnatt på julafton, får 10 poäng, andraplatsvinnaren får 9 poäng och så vidare. Men det slutar inte där.

I år utses vinnaren av folket samt en jury, precis som Melodifestivalen. Juryn består av tre kvalificerade domare: Robert Sund, en tungviktare i körvärlden och tidigare ledare för OD. Ako, Anna. -Karin Nytell Odelberg, begåvad sångerska och Uppsalakändis med en bred repertoar. Jonas Curling -artistbokare som har tagit namn som Håkan Hellström, The Veronicas och Ryan Adamans till Uppsala i höst. Juryn kommer att rangordna de tävlande med första plats som får 10 poäng , andra 9 och så vidare. Kören med de mest kombinerade tittar- och jurypoängen kommer att utses som vinnare. Om det blir oavgjort, kommer kören med flest tittarröster bli vinnaren.

Kören med högsta betyg på julafton vinner förstapriset på 20 000 kronor.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala