fbpx

Treårigt IT-avtal med Sirius Fotboll

Projekt, 5 maj 2015,

Interactive Solutions har tecknat ett treårigt IT-avtal med Sirius Fotboll och blir fotbollsklubbens nya IT-partner. Ny mobilanpassad webbplats står överst på agendan.

Ny digital satsning ska lyfta klubben

Som ett första steg har vi utvecklat och lanserat en ny webbplats för klubben med syfta att förenkla för klubbens supportrar att ta del av information, följa lagens framgångar i Elitettan och Superettan samt köpa biljetter till matcherna.

För ungefär en månad sedan, lagom till hemmapremiären i Superettan, lanserades Sirius Fotbolls nya webbsida. Arbetet är dock inte klart än. Klubben har satt upp en gedigen utvecklingsplan, vars målsättning är att föra klubben närmare sina supportrar.

Lansering

I dag (5 maj) lanseras en uppdatering av webbplatsen. Den innehåller bland annat en tydligare statistik för spelare, trupper och matcher, både per säsong och över längre tid, enklare och bättre arkiv för nyheter, filminslag och framför allt tydligare vägar fram till förköp av biljetter och info inför matcherna.

matskarlstroem-112x120– Vi är väldigt stolta över den nya sidan. Med den här nya plattformen tar vi ett rejält kliv framåt i vår kommunikation, ”, säger en mycket nöjd Mats Karlström, Sirius informationsansvarige.

– Hemsidor kommer att – tillsammans med sociala media – bli ett allt viktigare sätt för föreningar att driva affärerna framåt,” säger Mats.

Målet med den nya sajten är också att ge ett bättre pris vid förköp. Webbsidan kommer att successivt krydda biljettköpet med extra erbjudanden av olika slag. Just nu kan besökaren till exempel förbeställa en halsduk till ett lägre pris än vad den betingar på arenan.

Interactive Solution har blivit Sirius Fotbolls webbpartner.

”- Vi har skrivit ett treårskontrakt med klubben, men även lovat stötta alla medlemmar i Sirius Guldklubb. Det gör vi med attraktiva erbjudanden i både utbildning och utveckling.”
berättar Interactive Solutions vd Emil Paulsson.
emil3dis
” – Vi har redan träffat över hälften av medlemsföretagen och gått igenom specifikt för varje organisation och företag vad vi kan göra för att öka deras försäljning och närvaro på internet.”
Om ni är medlem i Sirius Guldklubb är ni välkomna att kontakta oss, så bokar vi ett kostnadsfritt möte för att berätta vad vi kan göra för ert bolag.

Emil Paulsson, avslutar med att berätta.

– Hela kontoret är inbitna Siriusentusiaster, så det blev långa diskussioner om vilka som skulle få jobba internt med det här uppdraget. För oss är det spännande att få bidra med vår kompetens inom app- och webbutveckling, som partner till vår favoritklubb.

Besök www.siriusfotboll.se

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala