fbpx

ICA Maxis matapp på topplistan över flest nerladdningar

Nyheter, 22 december 2010,

Idag finns det fler än 400 000 appar för iPhone, och det slätts nya varje dag. Ica Maxis matapp som Interactive Solutions utvecklat ligger i topp på nedladdningslistorna.

ICA Maxis matapp ligger i topp

ICA Maxis matapp för inköpslista och varuhuskarta, designad av Interactive Solutions har mottagits väl och är idag topp 200 över de flest nedladdade gratis apparna hos Appstore. Applikationen har för närvarande position nr 182, inte bara i Sverige utan i hela världen.

Vad är då framgångsreceptet när du ska utveckla en app? Detta applikationen är ett bra exempel på kundvänliga appar. Snygg och enkel design. Fokus på få saker i appen, allt för många fyller sina appar med alldeles för många funktioner och information vilket gör appen svår navigerad för slutkunden.

Men den viktigaste punkten vid apputveckling är kundens behov. Ställ frågan till dina kunder. Har dom behov av en app? Vilka funktioner önskar de? Vad är viktigast för kunden? Och handen på hjärtat, hur mycket kommer kunden faktiskt använda din app?

Funderar du på utveckla en android app eller iphone app till ditt företag? Tveka inte att ta kontakt med oss på Interactive Solutions så berätta vi mer om hur vi arbetar och delar gärna med oss av våra tips och råd.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala