fbpx

ICA Maxi får egen iphone app

Projekt, 23 november 2010,

Nu får ICA Maxi en egen app. Interactive Solutions fick uppdraget att utveckla en iphone app där du som användare kan skapa dina inköpslistor och hitta varor hos din lokala ICA Maxi-butik.

ICA Maxi app

Denna iphone app är en svensk shoppinglista och varuhuskarta, speciellt gjord för att förbättra din shoppingupplevelse på ICA Maxi-varuhusen. Appen innehåller en förteckning över de mest efterfrågade artiklarna i butiken, tillsammans med en karta som visar var varan finns. Appen kommer att ladda ner kartan till den butiken du har valt. Denna app kommer att hjälpa till att organisera din shoppingtur samt korta ner tiden som du spenderar i butiken!!

Shopping ska vara enkelt och dessutom bör du kunna komma hem med allt du behöver. Den tanken var utgångspunkten för att hjälpa kunder att köpa vad de behöver och vill ha, samtidigt som de ska kunna hitta varorna snabbt och enkelt.

En App för inköpslista

Tillsammans med ICA Maxi, utvecklade Interactive Solutions en inköpslista för iPhone. Funktionen inkluderar en inbyggd shoppinglista som är kopplad till varorna i butiken som du handlar i. Inköpslistan kan listas i alfabetisk ordning eller efter där varorna finns i butiken. Varor kan sökas och visas på en karta tillsammans med varans hyllnummer. Dessutom kan kunderna kontakta personal från varje avdelning, via sin iPhone.

”- I huvudsak kan du kalla detta projekt en stor framgång” säger David Jonson, Interactive Solutions. ”- Jag tycker om idéer som hjälper människor att förenkla deras vardag. Det finns en väldig massa av oss som försöker att passa in allt i våra dagliga scheman. Idag finns det över 20 000 personer som använder denna app och jag tror att siffrorna kommer att fortsätta att växa.”

Urban Malm, ägare till ICA Maxi Uppsala, säger:
app_icamaxi”- Tillsammans med David och Interactive Solutions, har vi utvecklat något som visar att ICA Maxi gillar att förenkla våra kunders liv med hjälp av ny teknik. Dessutom är denna app gratis för alla som vill använda den. Vårt mål är att se till att varje ICA Maxi-kund får den bästa shoppinglistan som möjligt.”

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala