fbpx

2.0 av esport betting plattform lanserad

Projekt, 6 februari 2017,

Den svenska e-sports plattformen Epulze har fått en ny uppdatering. Förbättrat UX/UI och fler funktioner ska få nya spelsugna esport gamers att våga satsa.

Nytt användargränssnitt


Oavsett om du letar efter ett snabbt spel en mot en eller en tävlingsmatch för ditt Dota 2-lag, så har användargränssnittet gjort de mycket enklare.

Den uppdaterade gränssnittet gör att bettingplattformen blir enklare och okomplicerat, samtidigt som det blir lättare för Epulze att förse spelare med nödvändiga uppdateringar och information.

Nytt 1v1 mode


En av de mest efterfrågade funktionerna som Epulze fick från sina gamers var att få mer balanserad 1v1 läge. Vissa spelarna var trötta på att möta ”fel” hjältar, därför har vi gjort en lösning på detta problem.

Vid spel en mot en (1v1) i draft mode ger spelarna fem hjältar slumpas fram, spelarna väljer varsin hjälte att förbjuda (banna). Spelarna måste sedan välja en av de tre återstående hjältarna, om en annan hjälte väljs så kommer matchen att räknas som en förlust för denne spelare.

Som med alla andra spellägen på Epulze är matchpoäng fortfarande helt automatiserad.

Fler betalningslösningar

Det är viktigt att Epulze bettingplatform har så flexibla betalningslösningar som möjligt och att vi kan tillgodose Epulze spelare dess behov när det gäller alla deras favorit insättnings- och uttagsmöjligheter.

Vi hoppas att implementation av Paysafecard samt direkta banköverföringar med Entercash kommer att konvertera fler spelare från gratisnivån till riktiga pengar-spel, så att fler spelare får uppleva ännu högre spänningen och Dota 2-spelarna kan vinna pengar på spelet som de älskar.

Utveckling som vi jobbar med idag

Det finnas massor med nya funktioner i backloggen (utvecklingslistan). Vi arbetar just nu med en massa nya funktioner, som ska lanseras inom någon månad:

  • Fler betalningsalternativ
  • Scrim grupper
  • Turneringar
  • Prestation system
  • En förnyad spelprofil
  • Team sida

epulzestart

Vi är otroligt stolta över den nya lanseringen, besök och utmana dina esports vänner i ett match i Dota 2. Vem vet, du kanske är vassast och vinner pengar på att spela Dota2! www.epulze.com.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala