fbpx

Widerlöv & Co

Webb för bostäder

Uppdrag

Att räkna med lite mer

Widerlöv & Co är en av Uppsalas och Västerås största fastighetsmäklare och vill att deras kunder ska kunna "räkna med lite mer", de vill ligga steget före sina konkurrenter i mäklarbranchen helt enkelt. Deras digitala plattform hade föråldrats, kändes krånglig att använda och var inte anpassad för dagens internetanvändare. Vi redesignade den digitala närvaron och utvecklade tillsammans med Widerlöv & Co en responsiv bostadssajt för köpare och säljare av bostäder. Utöver detta utvecklade vi även en administrationsplattform som skall underlätta och effektivisera mäklare och mäklarassistenters dagliga arbete.

Utmaning

  • Ikon

    Modernisera designen och förenkla användarupplevelsen.

  • Ikon

    Öka trafik och förfrågningar gällande bostadsvärdering och försäljning.

  • Ikon

    Koppling till ett nytt mäklarsystem, Vitec Express.

Ett modulärt CMS, enkelt att använda

Vi byggde ett helt nytt administrativt system (ett CMS - Content Management System), där Widerlöv & Co själva kan administrera webbplatsens undersidor, personal samt koppling mot bank och låneförfrågningar.

En modern & responsiv bostadsplattform

Widerlöv:s webbsida är redesignad från grunden i ett modernt snitt för alla skärmstorlekar. Kundernas interaktion med bostäderna har varit central genom hela processen. Användaren kan favoritmarkera bostäder, göra bostadslåne-ansökan och snabbvärdera sin bostad/fastighet.

Ett stabilt ramverk

Systemintegration & CMS-utveckling

Under huven hittar man ett skräddarsytt administrationssystem för Widerlöv & Co:s mäklare. Enkelhet, användarvänligt och tidsbesparande var nyckelorden. Man passade även på att integrera plattformen mot Vitec Express, ett helt nytt mäklarsystem som underlättar för mäklare och mäklarassistenter att hantera bostadsobjekten.

En ny digital profil

Smakfull & funktionell minimalism

Vi gjorde en nytolkning av Widerlövs grafiska profil där en mer sparsmakad användning av accentfärgen rosa och ett minimalistiskt typografiskt system togs fram. Till det valde vi ett webb-baserat teckensnitt som kan laddas ner och användas av alla medarbetare i all digital kommunikation.

Färger

Typografi

“Äntligen”

"- Äntligen har vår efterlängtade hemsida lanserats och jag vill rikta ett stort tack till var och en av er och till er alla gemensamt för ett fantastiskt jobb. Nu är vi tillbaka där vi ska vara, med den fräschaste och bästa hemsidan i branschen."
Tomas Widerlöv
Grundare & VD för Widerlöv & Co

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala