fbpx

Seterra

Appspel för geografi

Uppdrag

Det ska vara kul att lära sig

Entreprenören Marianne Wartoft har utvecklat pedagogiska programvaror för barn sedan 1996. Snabbt hittade geografispelet Seterra in på landets alla skolor, och blev en bra hjälp i geografiundervisningen. Tillsammans med henne har vi designat och utvecklat Seterra för att möta den nya generationen barn och föräldrar, där näst intill alla har tillgång till en smart mobil. Appspelet fungerar för mobilen, men så klart även för läsplattor, och har utvecklats med samma tes som när bolaget grundades: Det ska vara kul att lära sig geografi. Seterra är ett utmanande geografispel med mer än 100 olika övningar. Användaren får testa sina kunskaper i allt ifrån länder, huvudstäder, hav och flaggor till städer i Afrika, Europa, Sydamerika, Nordamerika, Asien och Australien.

Utmaningar

  • Ikon

    Enkel att använda för barn och vuxna.

  • Ikon

    Multiplattform – iOS och Android.

Ta med dig appen överallt

Seterra är utvecklad för de två största mobilplattformarna, Android och iOS, och fungerar på både mobiltelefoner och läsplattor. Det gör att användaren kan träna och testa sina kunskaper i geografi överallt, på bussen, på tunnelbanan, på resan, i skolan, hos farmor, hemma eller i bilen på väg till sommarstugan.

Följ utvecklingen av dina geografikunskaper

Appen sparar dina resultat så du kan följa utvecklingen av dina geografikunskaper. Varför inte jämföra dina resultat med dina vänner och se vem av er som fått högsta poäng?

Android- & iOS-support med hjälp av

React Native

Genom att utveckla appen i ramverket React Native kunde vi skapa appen till både Android och iOS (iPhone/iPad) samtidigt - något som både är smidigt och tidsbesparande, men framförallt kostnadseffektivt för kunden. Även kostnaderna för underhåll av apparna minskar betydligt.

Ladda ner appen och testa dina kunskaper

Är du smartare än en femteklassare? Ladda ner och testa dina egna geografikunskaper! Appen finns på App Store för iPhones och Google Play för Android-användare.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala