fbpx

Epulze

Betting på
e-sport

Uppdrag

Same game, more at stake

Epulze är en Örebro-baserad startup vars grundare har rötter inom e-sport och har en stor passion för gaming. De önskade öka spänningen och ville ha möjlighet att kunna utmana andra spelare och satsa riktiga pengar i sina egna DOTA 2-matcher.

Vårt uppdrag var att designa och utveckla en säker betting-plattform som håller koll på allt medan spelaren kan fokusera på att hitta motståndare, satsa pengar och vinna sina DOTA 2-matcher.

Utmaning

  • Ikon

    Skapa ett intiutivt och användarvänligt UI för gamers.

  • Ikon

    Utveckla koppling mot Steam och spelet DOTA 2.

  • Ikon

    Integrera betallösning samt hantering av ekonomiska transaktioner.

Välj game mode och sök utmanare

Spelare väljer vilken summa de vill satsa och vilket game mode de vill spela, därefter letar plattformen automatiskt upp motståndare att spela mot. Epulze har unika game modes som ger spelare chansen att banna heroes för ett rättvisare slagfält.

Chatta med ditt team och planera dina matcher

Epulze ska vara en community för gamers och har allt de behöver föra att kunna planera sina games. Med en inbyggd chat-funktion kan spelare chatta med andra och ett avancerat lobby-system gör det möjligt att utmana andra teams.

En ny visuell identitet

Grönt ljus

Förutom att utveckla plattformen fick vi även uppdraget att bygga en visuell identitet åt Epulzes varumärke. Med inspiration från gamingvärldens mörka miljöer med lysande neonfärger togs en logotyp med tillhörande grafiska element fram. Pulsen symboliserar den extra spänning som Epulze ger spelet.

Logo

Färger

Typografi

Ta med Epulze

Epulze Go

Som ett komplement till webbsidan bygger vi iOS- och Android-appen Epulze Go. Chatta med ditt team och planera dina games, direkt i mobilen.

Kontakta oss

Ditt framtida projekt?

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 018 - 5 800 800
Besöksadress: Vaksalagatan 28, Uppsala
Postadress: Box 2171, 750 02, Uppsala